Beszámolók:

 
2011.09. Fejér Megyei Természetbarát Találkozó 2011 szeptember
A polgármester köszönő levele.
2011.06.30. OKT 50 Városlödtől - Zircig
A mai napnak 30-an indultunk neki Bakonybélből a Vad Szőlő Panzió elől. Első állomásunk a Kőris-hegy volt, megcsodáltuk a kilátást, majd egy kis pihenőt engedélyeztünk magunknak. A társaság nagyobb része megnézte a halomsír mezőt, másik része pedig célirányosan Szépalmapuszta felé vette az irányt. Az arborétum megtekintése után Borzaváron vártuk be a többieket. Itt a Oázis vendéglő, - ahol a pecsételő hely is van, - kérésünkre előbb kinyitottak, és itt bevárhattuk a csapat másik részét. Innen immár teljes létszámmal folytattuk utunkat Zirc felé. Zircen megnéztük a Reguly Antal Múzeumot, ahol az igazgató úr tartott egy rövid ismertetőt Regulyi Antal életéről, munkásságáról, és Zirc környéki turizmus múltjáról. Nagy meglepetésünkre a Zirci Szín Barátok köre megvendégelt házi sütésű pogácsával, és frissítővel. A Zirci Önkormányzat képviseletében Kelemen úr, és kis csapatunk megkoszorúzta Reguly Antal emléktábláját. A közelben lakók hazautaztak, és miket pedig egy kedves család fogadott be estére. A napot Gyalog János kísérőnk által készített fantasztikus lecsó elfogyasztásával zártuk, a falatozás közben megbeszéltük a napi élményeinket.
2011.06.29. OKT 50 Városlödtől - Bakonybélig!
Mai napi útvonal Városlődtől vezetett Bakonybélig. 8-kor indult a csapat magja az Iglauer Park kapujából. A vonattal, illetve a busszal érkezőket Kiss Brigitta bevárta. Akik Pintér Józsival indultak el, azok először megnézték Hölgykő várát, illetve Csehbányán a kápolnát. A később érkezők a Köves-domb pihenőjében csatlakozhattak a csapathoz. Rövid pihető után indulás Németbányára, ahol nagy meglepetés várt bennünket. Németbányán - egyik csapattársunk jóvoltából - autóval érkezett meleg ebéd, mely nagyon finom rántott húsból és krumpli köretből állt. Megnéztük Németbányán a felújított kápolnát, aztán Bakonybél felé vettük az irányt. Nagyon lóg az eső lába, remélhetőleg még nem az eső kezdete előtt megérkezünk a kitűzött célhelyre. Ezen a napon kis csapatunk 20 főből állt.
2011.06.28. OKT 50 Nagyvázsonytól - Városlödig
Ma reggel Nagyvázsonyból indulás előtt, a helyi újságíró rövid interjút kért a túrán tapasztaltakról. A csapat Pintér József túravezetővel indult útnak, Kiss Brigi három későn érkező túratársat bevárva indult a csapat után. E napon is majdnem 20-an indultunk útnak, azaz pontosan 19-en. A Kab-hegyen egy rövid pihenő alatt találkoztunk egy madarász megfigyelővel, aki rövid tájékoztatást adott a környéken élő madárállományról. Következő megállóhelyünk Úrkút volt, ahol a Kék-túra vendéglőben finom gulyáslevessel fogadtak. Az őskarszthoz érve fogadott minket az úrkúti polgármester asszony. Geológus mutatta be a tanösvényt, illetve a kedves felesége cseresznyelekváros palacsintával kedveskedett. Este Városlődön a szálláshelyen ismerkedtek a csapat tagjai, és a újonnan csatlakozó túrázók.
2011.03.05. Dunán Innen, Dunán Túl tt. beszámoló
2010.12.05. Mezőföldi Mikulás tt. beszámoló
2010.08.01. 40. Nemzetközi és Országos Túrakerékpáros Találkozó Velence
2010.08.14. Vértesi Kerekezés beszámoló