Fejér Megye Kéktúrázója
jelvényszerző túramozgalom

Mozgalom kiírója: Fejér Megyei Természetbarát Szövetség

Díjazás:
KÉK TÚRA FEJÉR MEGYEI SZAKASZA feliratú jelvény és névre szóló oklevél.

A jelvény megszerzésének feltétele:
Az Országos Kéktúra Csőszpusztától Várgesztesig terjedő 79 km szakaszának bejárása és ennek igazolása. Az igazolás az útvonalon érintett Kéktúra bélyegzőkkel a füzet megfelelő rubrikába történő pecsételéssel. Csőszpuszta, Kisgyón, Bakonykúti, Fehérvárcsurgó, Bodajk, Csókakő, Gánt, Mindszentpuszta, Kőhányás, Várgesztes.

Teljesítés igazolása:
1. Az OKT teljes teljesítés esetén az MTSZ-től kapott oklevél bemutatása.
2. Az OKT Fejér megyei szakaszának teljesítése esetén, OKT névre szóló igazolófüzetéből a megfelelő pecséttel ellátott oldalak bemutatása.
3. lehetőség van a jelvény megszerzésére az OKT benevezése nélkül is. Ekkor az FMTSz honlapjáról letöltött Fejér Megye Kéktúrázója igazolólapra kell begyűjteni a tíz OKT pecsétet.

A jelvények átvétele:
1. Személyesen: a pecsétekkel ellátott igazolófüzet bemutatása és a jelvény árának meg fizetése (2500 Ft). Helyszín, 8000 Székesfehérvár, Palotai út 4. II. emelet 225. ajtó, az FMTSz fogadóórán, minden csütörtök 17 órától 19 óráig.
2. Postai úton: a kitöltött igazolófüzet fénymásolata, vagy fényképének elküldése az info@fejer-tura.hu email címre, jelvény árának és a postaköltség átutalása az OTP: 11736116-20279840 számlaszámra. Értékelés után a jelvény és az oklevél a megadott címre kerül postázásra. A jelvény ára: 2500 Ft, postaköltség 700 Ft.

Élményekben gazdag túrázást kíván az FMTSz vezetősége